Reinhard Mjaatvedt povedie aktivity spoločnosti Telenor

30.04.2003 Celý región

...v oblasti pevných sietí v strednej Európe.\r\n\r\nS platnosťou od 1. mája 2003 bol vedením aktivít spoločnosti Telenor v oblasti služieb pevných sietí v stred...
...v oblasti pevných sietí v strednej Európe.

S platnosťou od 1. mája 2003 bol vedením aktivít spoločnosti Telenor v oblasti služieb pevných sietí v strednej Európe poverený nový regionálný CEO (Chief Executive, Officer) Reinhard Mjaatvedt. Bude mať na starosti regionálne vedenie aktivit spoločnosti Telenor Networks a NEXTRA v Českej a Slovenskej republike. Jeho vymenovanie nadväzuje na predchádzajúce informácie o presune spoločnosti NEXTRA v strednej Európe pod Telenor Networks, nórsku obchodnú jednotku Telenoru zameranú na oblasť pevných sietí.

Soren Ravn, viceprezident Nextra Central Europe bude zastávať v rámci Telenor Group inú pozíciu. „ S predajom Nextry v Rakúsku a v Maďarsku a s prechodom aktivít pod nového strategického vlastníka v rámci skupiny Telenor, nórsku divíziu Telenor Networks, sa regionálna reštrukturalizácia aktivít Nextry uzatvorí. To znamená, že som dokončil projekty, za ktoré som bol v tomto regióne zodpovedný, “ hovorí Soren Ravn.

Spoločnosti Telenor Networks a NEXTRA budú i naďalej pôsobiť v Českej a Slovenskej republike oddelene ako samostatné právne subjekty a na trhu budú vystupovať pod svojimi pôvodnými značkami a obchodnými menami. Poskytovanie služieb a vzťahy s obchodnými partnermi a zákazníkmi jednotlivých spoločností teda nebudú touto organizačnou zmenou nijako ovplyvnené, veľkoobchodný a maloobchodný predaj zostane i naďalej oddelený, aby nevznikol konflikt záujmov.
 

Vyberte región